Terrariepaket

Terrariepaket

Nedan kommer det en del terrariepaket vi erbjuder på djuren i vår butik. Dessa terrariepaketen är uträknade för juveniler. Det går även bra att köpa ett terrariepaket med större terrarium, vi hjälper er i butiken eller via sociala medier för att räkna ut pris och mycket mer! Fler terrariepaket kommer uppdateras på sidan så småningom. 

Ögonfransgecko paket 3800kr

I ett ögonfransgecko paket ingår det ett 45x45x60 terrarium, repashy gecko foder, gecko foder hållare, bottenmaterial, lampa samt hållare till lampan, pinne att klättra på. Ögonfransgecko ingår även i paketet

Kungspyton paket 3500kr

I ett kungspyton paket ingår det ett 60x45x45 terrarium, bottenmaterial, vattenskål, lampa samt lamphållare, råttor/möss i passande storlek, och ett gömställe. Kungspyton ingår även i paketet. 

Leopardgecko paket 3000kr

I ett leopardgecko paket ingår ett 60x45x45 terrarium, bottenmaterial, värmelampa samt lamphållare, vattenskål, foderinsekter, kalciumpulver samt ett gömställe. Leopardgecko ingår även i paketet.

Kungboa paket 3500kr
I ett kungsboa paket ingår det ett 60x45x45 terrarium, bottenmaterial, vattenskål, gömställe, en passande lampa samt lamphållare, möss/råttor i passande storlek. Kungsboan ingår även i paketet. 

Skäggagam paket 3500kr
I ett skäggagam paket ingår det ett 60x45x45, bottenmaterial, vattenskål, salladskål, gömställe, kombinerad UV A/UV B/värmelampa samt lamphållare, foderinsekter samt kalciumpulver. Skäggagamer ingår även i paketet. 

Majsorms paket 3000kr
I ett majsormspaket ingår det ett 60x45x45 terrarium, bottenmaterial, vattenskål, gömställe, en passande lampa samt lamphållare, möss i passande storlek. Majssnoken ingår även i paketet.